Selimbegović zaustavio HSV

Regensburg osvojio bod

Selimbegović zaustavio HSV

Jahn Regensburg kojeg vodi naš Mersad Selimbegović remizirao je s HSV-om (2:2) u meču osmog kola 2. Bundeslige.

U posljednjih pet utakmica Regensburg je slavio samo jednom i ne iznenađuje što su mnogi već unaprijed upisali bodove HSV-u, no hrabrom igrom ovaj tim na kraju je osvojio bod protiv prvog kandidata za viši rang.

Selimbegovićevi izabranici na poluvremenu su imali prednost zahvaljujući golu koji je postigao Stolze, a prednost od 1:0 je bila na snazi sve do samog finiša. Autogol Nechreinera donio je HSV-u izjednačenje, da bi tri minute kasnije Hunt pogodio za preokret.

I kada se mislilo da se gosti vraćaju u Hamburg s punim plijenom, u 85. minuti Regensburgu izjednačenje donosi Alberts i postavlja, ispostavit će se, konačnih 2:2 na Continental Areni.

Nakon ovog vrijednog boda Regensburg se u 'cvajti' nalazi na 13. poziciji sa osam osvojenih bodova, dok je HSV i dalje na drugom mjestu sa 17.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

2. Bundesliga, 8. kolo:

Jahn Regensburg - HSV 2:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi