Selimović bez puno optimizma pred Kup

Vukovi se žele okrenuti prvenstvu

Selimović bez puno optimizma pred Kup

S. Mlaćo

Fudbalere Olimpika sutra očekuje meč šesnaestine finala Kupa BiH u kojem će snage odmjeriti sa Rudarom iz Prijedora, liderom Prve lige RS.

Olimpiku ne ide u prvenstvu, no nadaju se sutra dobrom rezultatu u najmasovnijem takmičenju.

"Utakmica Kupa BiH dolazi nam u nezgodnom trenutku. Za vikend igramo izuzetno važnu utakmicu protiv Slobode na Tušnju i to nam je prioritet u ovom ciklusu. Rudar iz Prijedora je ozbiljna, ambiciozna ekipa. O njihovom kvalitetu dovoljno govori podatak da se nalaze na prvom mjestu na tabeli u ligi kojoj se takmiče. Mi ćemo morati malo "izmiksati" ekipu i probati ostvariti prolaz, ali i odmoriti neke igrače za susret na Tušnju", rekao je Selimović u najavi duela u Prijedoru.

U prvenstvu je tim sa Otoke na posljednjem mjestu sa tri osvojena boda i to u duelu protiv mostarskog Veleža 2:1.

Top Komentari

Brazuka
Najveći klosar medju trenerima. Ne pita se jadnikk nista a glumi trenera . Napusti sport klošaru
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi