Selimović nije mogao biti iskreniji nakon poraza od Borca

Olimpik teško poražen

Selimović nije mogao biti iskreniji nakon poraza od Borca

A. Čaušević

Olimpik je u 9. kolu Premijer lige na stadionu Otoka doživio težak poraz od Borca koji je slavio s 1:4.

U izjavi poslije utakmice trener Vukova Esad Selimović nije mogao biti iskreniji. Rekao je da je Borac danas jednostavno bio bolji i kvalitetniji.

"Borac je bio bolji svih 90 minuta i kvalitetniji. Imali su i veću želju, ostvarili su i pobjedu. Nama je ostalo da tražimo rješenje, već nam dolazi utakmica u srijedu, pa u subotu. Moramo naći način da izađemo iz krize, a to je jedino da dođemo do bodova protiv Slobode", kazao je Selimović te dodao:

"Teško je naći i pojačanje, ostaje na nama da ovo riješimo hladne glave, izgubili smo 1:4, težak poraz, primamo dosta golova, moram raditi s ekipom, vidjet ćemo šta nas čeka", dodao je trener Olimpika.

Top Komentari

milivoje
Sklonili se Vici,budi iskren
3 2
Dena33
Ispadate. Ko vas j...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi