Olimpiku samo bod na Otoci

Selimović: Bili smo jalovi, nije bilo ideje u igri

Samir Mlaćo

Veliko iznenađenje vidjeli smo danas na Otoci gdje je Olimpik ugostio posljednjeplasiranog Novog Travnika i na kraju osvojio jedan bod.

 Domaći su imali prednost 2:0, međutim gosti se nisu predavali, te su na kraju došli do 2:2.

Mogli su do sva tri boda i u timu sa Otoke sigurno ne mogu nikako biti zadovoljni.

"Prije utakmice sam govorio da će ovo biti veoma teška utakmica. Novi Travnik je igrao loše do sada i igrači su mislili da će lako do pobjede. Bili su opasni na kontre, te je to razlog nediscipline u našoj igri. Drugo poluvrijeme sam ubacio dva zadnja vezna, ali desilo se što se desilo. Bili smo jalovi, nismo imali ideje..., kazao je trener domaćih Esad Selimović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Olimpik će u narednom kolu u goste Bratstvu.

"Moramo da ih analiziramo i da vidimo njihove dobre i loše strane. Imamo sedmicu do tog meča", dodao je vidno razočarani Selimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti