Ramić: Bodove iz Jajca moramo potvrditi u nedjelju
FOTO: olimpik.ba

Kapiten juniora Olimpika zaigrao za prvi tim

Ramić: Bodove iz Jajca moramo potvrditi u nedjelju

S. Mlaćo

Olimpik je u Jajcu protekle subote došao do važna tri boda (0:1), te ostao u samom vrhu tabele Prve lige FBiH. Junak tima sa Otoke bio je Emir Jusić, a meč na Mračaju će u posebnom sjećanju ostati kapitenu juniorske selekcije ovog tima Sedinu Ramiću koji je zaigrao od prve minute.

"Godinama treniramo da zaigramo za prvi tim. Bilo mi je drago kad me šef pozvao na put u Jajce, a još ljepši osjećaj je bio kada sam zaigrao. Hvala šefu Selimoviću i njegovim pomoćnicima", kaže Ramić.

Treme nije imao iako je bio najmlađi u svom timu.

"Fokusirao sam se na teren i to je to. Zahvalio bih se saigračima koji su mi pomogli da se snađem, a ja sam se pokušao odužiti dobrom igrom i zalaganjem na terenu".

Olimpik će u narednom kolu na svom terenu ugostiti ove sezone slabašni Novi Travnik. Jasan je cilj Vukova u ovom meču 7. kola Prve lige FBiH.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Bodove iz Jajca sada moramo potvrditi na našem terenu. Novi Travnik je novi prvoligaš i nisu najbolje krenuli u sezonu, ali mi se moramo fokusirati na sebe i dati sve od sebe", dodao je Ramić koji se nada da će i u narednim susretima dobiti šansu da pokaže svoje kvalitete.

Meč između Olimpika i Novog Travnika igra se u nedjelju sa početkom u 15:30 sati.

Top Komentari

Gari Garinča
Da vam nije sudija i saveza sad bi imali ravno 6 bodova.
1 1
AfrikaPaprika
Dobro je mladima dati šansu, bravo Olimpik
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi