Selimović: Ne znam čime sam isprovocirao Husića

Direktor FK Sarajevo za SportSport.ba

Selimović: Ne znam čime sam isprovocirao Husića

Midhat Šljivak

Direktor FK Sarajevo, Dino Selimović, verbalno je napadnut na utakmici protiv Slobode od strane predsjednika tuzlanskog kluba Azmira Husića.

Husić je u razgovoru za SportSport.ba istakao kako je prigovorio Selimoviću zbog grube igre i sramotnog suđenja, na što Selimović nije obraćao pažnju, te je došlo do verbalnog sukoba i teških riječi.

Selimoviću nije jasno zašto je predsjednik Slobode isprovociran.

"Nejasno mi je čime sam isprovocirao predsjednika Slobode da me napadne. Sve je do tog trenutka bilo korektno i ne bih to puno dalje komentarisao", rekao je Selimović za SportSport.ba, te je dodao:

"Bez obzira na sve FK Sarajevo će dati svoj maksimum da se pokaže kao dobar domaćin u revanšu. Svi gostujući navijači, kao naravno i igrači, te ostali ljudi iz Slobode su dobrodošli na Koševo", ističe Selimović.

Direktor bordo tima se zahvalio treneru Slobode Husrefu Musemiću, koji je intervenisao i spriječio je možda i veći incident.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Zahvalio bih se od srca Husrefu koji je intervenisao. Žao mi je što sada morate pisati o ovim nemilim dešavanjima, umjesto da pišete o utakmici, golovima i fudbalu", rekao je direktor FK Sarajevo u razgovoru za SportSport.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi