Selimović ostaje na klupi Olimpika

Neće dovoditi novog trenera

Selimović ostaje na klupi Olimpika

E. Čaušević

Fudbaleri Olimpika proteklog vikenda slavili su u gostima protiv Metalleghea (1:0) u okviru šestog kola FBiH.

Sarajevski tim je s klupe u ovom meču predvodio sportski direktor Esad Selimović, te je uspio ostvariti odličan rezultat pobjedom u Jajcu. Kako je potvrđeno za SportSport.ba iz kluba s Otoke Selimović će i u nastavku sezone ostati na trenerskom mjestu Olimpika.

U klubu su odlučili da nema potrebe sada da dovode novog trenera, te je povjerenje ukazano dosadašnjem sportskom direktoru Olimpika. Selimović će na klupi Vukova biti već u subotu kada će ovaj tim na domaćem terenu ugostiti ekipu Novog Travnika.

Nakon šest odigranih kola Olimpik se nalazi na drugom mjestu sa 12 bodova koliko imaju i Orašje i Jedinstvo, dok prvoplasirani Velež ima dva boda više u odnosu na ove ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije