Jusić u sudijskoj nadoknadi za pobjedu Olimpika

Gosti slavili

Jusić u sudijskoj nadoknadi za pobjedu Olimpika

S. Mlaćo

Mnogo nervoze i prekida vidjeli smo u duelu Metalleghe i Olimpika (0:1). Prvu priliku publika je vidjela već u drugoj minuti kada Džafić promašuje sjajnu šansu, a domaći su tražii nedozvoljenu poziciju, te su Alispahić i Pljevljak zaradili žute kartone.

Olimpik je imao posjed lopte u jednom dijelu prvog poluvremenu, a u 40. minuti dobru priliku za domaće imao je Pljevljak, no nije bio precizan.

U 50. minuti mogao je Olimpik povesti, ali Alisahić u posljednji čas spašava svoj tim.

Zaprijetio je nešto kasnije za domaće i Opardija, međutim njegov udarac odlazi tik pored desne stative Sarajlija.

U 85. minuti sjajna šansa za goste. Džafić šutira, rezervni golman Muratspahić bravuroznom intervencijom spašava Jajčane. Kada se činilo da će završiti bez pogodaka, Jusić trese mrežu domaćih i donosi gostima vrijedna tri boda.

NK Metalleghe - FK Olimpik 0:1

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK Metalleghe: Kukrika, Kremenović, Pljevljak, Hota, Danilović, Haračić, Torlak, Alispahić, Popović, Bešagić, Kukavica.

FK Olimpik: Hadžić, Milović, Jusić, Pehar, Džafić, Jusufi, Ramić, Beširević, Tatar, Pavlović, Drljević.

Top Komentari

Gari Garinča
Da Olimpik radi ozbiljno sa sudijama moglo se naslutiti nakon Goražda. Ovo je već druga utakmica Olimpika gdje dolaze do bodova zahvaljujući djeliocima "pravde". Dokle ?????? Pa sve dotle, dok nekome nekome ne padne mrak na oći i pravdu uzme u svoje ruke ili ćemo čekati da profunkcionišu organi vlasti.
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi