Pomoćni trener Olimpika nakon pobjede na Otoci

Selimović: Slijedi odmor, a onda se spremamo za Kup

Fudbaleri Olimpika su danas, u ovkiru 15. kola Prve lige FBiH, slavili važnu domaću pobjedu nad Rudarom iz Kaknja rezultatom 1:0.

Nakon pobjede pomoćni trener Olimpika Esad Selimović je bio zadovoljan onime što su prikazali fudbaleri njegove ekipe, iako ističe da se danas na Otoci nije mogao gledati pretjerano lijep fudbal.

"Nije bilo neke ljepote u igri. Ipak, znali smo da nam dolazi jedna veoma dobra ekipa, pa smo bili vrlo oprezni...Zadnje je kolo, pa je došlo i do malog opuštanja", istakao je Selimović, pa nastavio:

"U prvom poluvremenu smo imali par propuštenih šansi, u drugom smo propustili realizirati i penal. Ipak, postigli smo gol, zatim smo se malo povukli i prepustili Rudaru posjed lopte. Čekali smo šansu iz kontre, ali nismo uspjeli da zabijemo gol. Ipak, mogu biti zadovoljan većim dijelom utakmice."

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Prije zimske pauze moramo odigrati još dvije utakmice u Kupu. Idemo na kratki odmor, možda dva ili tri dana, a onda ćemo se spremati za Kup, za dvije utakmice sa Zvijezdom", osvrnuo se Selimović na predstojeće izazove ekipe Olimpika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi