Selimović zahvalan Banjolučanima na gostoprimstvu

Sve proteklo u najboljem redu

Selimović zahvalan Banjolučanima na gostoprimstvu

Edmir Škorić

Direktor Fudbalskog kluba Sarajevo, Dino Selimović, ima samo riječi hvale za gostoprimstvo Banjolučana.

Nakon dva susreta na Koševu, Borac je Sarajevo sinoć ugostio na Gradskom stadionu. Duel ovih klubova završen je pirovom pobjedom bordo tima (1:0), a Banjolučani su prošli dalje zbog pravila o golu više u gostima.

Iako je utakmica bila od velikog značaja, pa samim tim sa sobom nosi velike tenzije, jučer je sve proteklo bez ijednog problema.

Navijači su bili bezbrižni, baš kao i svi u FK Sarajevo. Potvrdio je to i Selimović po završetku utakmice. On je ušao u salu za press konferencije, te novinarima kazao da je prezadovoljan tretmanom u Banjoj Luci i da je kompletna organizacija bila odlična.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

U Sarajevu jedino ne mogu da budu zadovoljni konačnim ishodom duela sa Borcem. Dodajmo da je Selimović jučerašnji meč pratio u društvu bh. selektora Mehmeda Baždarevića.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.