Prvotimac FK Sarajevo za SportSport.ba

Selmir Pidro: Astana je dobra provjera za nas, spremni smo za nastavak sezone

S. Mlaćo

Nogometaši Sarajeva poraženi su danas od Astane sa 2:0. 

Radilo se o prijateljskom meču u kojem je favorizovani tim iz Kazahstana pokazao mnogo više i zasluženo slavio.

I bordo tim je imao svoje šanse, no na kraju je upisao poraz. Svoje viđenje susret je defanzivac Selmir Pidro koji je u prvom dijelu sezone bio ponajbolji igrač jesenjeg prvaka naše zemlje.

"Sigurno da je Astana kvalitetna ekipa i ovo je dobra povjera za nas. Mi ćemo nastaviti sa radom, tu smo još par dana. Bilo je tu dobrih i loših stvari, te ćemo se truditi da popravimo te loše", kazao je Pidro.

Vjeruje da je bordo tim spreman za drugi dio sezone u kojem juriša na titulu prvaka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Spremni smo. Dobro treniramo, a za to je najviše zaslužan naš kondicioni trener. Imamo timski duh, a nove igrače se trudimo primiti tako da se osjećaju kao da su tu dugo vremena", dodao je mladi reprezentativac naše zemlje.

Pidro je u prvom dijelu sezone upisao 17 nastupa u PL, te dodao jedan pogodak i dvije asistencije. Sjajnim partijama postao je jedan od ljubimaca Hordi zla. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi