Selmir Pidro donio juniorima Sarajeva pobjedu u Bijeljini

Bordo nade na korak do prolaza

Selmir Pidro donio juniorima Sarajeva pobjedu u Bijeljini

S. Mlaćo

U prvom susretu četvrtfinala Kupa naše zemlje u Bijeljini su danas snage odmjerili juniori Radnika i FK Sarajevo, a bordo nade su slavile sa minimalnih 1:0. 

U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka, a nade Sarajeva u vodstvo dolaze u 58. minuti kada je siguran sa jedanaest metara bio kapiten Selmir Pidro. 

Do kraja se rezultat nije mijenjao, te se juniori Sarajeva jednom nogom već nalaze u narednom krugu. 

FK Radnik - FK Sarajevo 0:1 (0:0)

Gradski stadion u Bijeljini. Gledalaca:50. Glavni sudija: Danijel Pajić (Bijeljina). Pomoćnici: Damir Lazić (Brčko) i Radmilo Vuković (Bijeljina). Delegat: Mirko Milošević (zvornik).

FK Radnik Bijeljina: Hodžić, Čavić (46. Berbić), Despotović, Nikolić, Motika, Bradonjić, Živanović (54.Stupar), Gospavić, Biberdžić, Vrućinić, Lazić. Trener: Midhat Memišević.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

FK Sarajevo: Kovačević, Đurić, Škrijelj, Šabanović, Kurdić, Mustafić, Salčinović (88. Mehuljić), Veladžić, Pidro, Imamović, Klarić. Trener: Dženan Uščuplić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi