36

Komentari (36)

Chico
Navijac sam Sarajeva al ovo je dno dna. Mene bi bilo stid da sam na mjestu Pidre. To ce biti jedan od najgorih bekova koji je zaigrao za repku. On je i u Sarajevu izgubio mjesto u prvih 11, al dvojica su se povrijedila. Poceo je Petev mescini da mesetari.
SarajevoFC
Ti ili si botina ili Husrefov isprdak koji nikako da se pomiri da se on sam otjerao iz kluba. Iskreni navijac Sarajeva sigurno nisi.
Chico
@SarajevoFC a ti si vjerovatno navijac FK Sabrine droljice. Papcicu mali, to sto vidim svojim ocima i poznajem ovu igru 300 puta bolje od tebe i sto sam iskren - ne znaci da nisam iskreni navijac. Operi prljave zvalje kad spoinjes covjeka koji nam je donio 4 titule i jednu duplu krunu u usta ti se ponjamke.
SarajevoFC
Seljacicu, malo je reci da si primitivan. Vjerovatno ti se u familiji redovno kenjaju jedni drugima u usta pa ti je to postala uzrecica. A sad odyebaus i prati sampione. I placi za Husrefom. I da se malo spustim na tvoj nivo, nayebem ti se stare, sestre, kcerke i zene. I ostalog zenskog roda u familiji.
Chico
Jbm li ti komplet familiju, a mamu sestru i zenu po vise puta. Svrsavam im po faci. Seljacicu mali, vjerovatno i narkomancicu, ti si vec na nivou ispod mene sto si pokazao prvim komentarom, a ovim drugim samo potvrdio. Jos jednom ti se nakenjam komplet familiji i naguram u usta.
Chico
Za ekstra jogurt se sagnes covjeku bez kojeg bismo po trofejima bili u rangu listice. Bijednice jedan sa Sabrinine platne liste, makar imaj postovanje prema covjeku koji nam je toliko radosti donio. Djubre jedno maloumno.
SarajevoFC
Chico, jel ti zena pricala koliko smo je puta naguzili na redaljki? Pitaj slobodno. A tek sto voli da se sperme naguta. Stara ti je ofucana ofajla, o njoj vec legende kruze. Sestra stopama mame, vec poznata (i priznata) drolja. E kcerka ti je talentovana, ta ga prima u tri rupe odjednom. Sve u svemu, vrlo talentovana porodica.
Chico
Niko ne moze s tvojom mamom. Trazila je da je snimam dok ti prica s ocem a ja je ovamo tesem. Pitaj starog jel neki dan tesko disala na telefon. Ja imam snimak, i ne samo taj. Zena je drolja cak i za porno glumice.
Chico
Sto se tice zene nju sam toliko napunio spermom da je povracala spermu. Provjeri da neko od djece nije moje. Kcerke su ti napunjene, pomirisi im usta bice ti dovoljno. Podriguju spermu.
Chico
Kad je sekica u pitanju, kod nje nisam jedini zaista. Pola grada ju ke odradjivalo, izmedju nogu joj moze tramvaj proci koliko je kobasa tu bilo. Al je bilo dobro, na mamu je a mladja. Nisam danima silazio s nje. Pozdravices mi nju od svih.
SarajevoFC
:) kakav papak. Boga ti, odakle si papak? Bas me interesuje.
Chico
Pa pogledaj sebe bolan, sta me ti imas pitat :) na moj prvi realni komentar, pogledaj svoj odgovor i citaj dalje. Ajde pozz, nadam se da ste uzivali vi Sabrinini i Hadzijini botovi u igri danas protiv Krupe. Ja sam zabrinut.
Koba84
Jwbem vas u usta redom sve sa ovim negativnim komentima. De eto vi igrajte picke jedne. Sutra kad odigra dobro i bude standardan ime ce te njegovo dizat u nebesa.
bistrik87
Realno u tankoj je formi, ali neka ga u repki, nek mu malo cijena skoci
AMEL2020
Strasno kakve igrace zove za prijateljske, umjesto da provjerava standardne igrace koji igraju van BH, al jb covjek iz Sarajva ?, zato nema mjesta za Begovića, Vrančića i sl. jer ne igraju haha u Liga 5 ali zato mogu ovi kao sto je ovaj...
Lafac
Ovo je postalo žalosno hahahah
WOLF20
Sretno momak ali je bruka da on igra za repku, zasto i jest u kurcu fudbal
bazaorao
Svaka cast za pidru i selektora. Ocito selektor prati premier ligu.
Eno30
Sto se bunite pa nek je pozvan svaka cast dobro doso Pidro pa treba dati sansu nasima igracima treba im dati malo morala da se moze dobrom igrom i zalaganjem doci do repke pa makar dobio sansu da igra u prijateljskoj utakmici. Jel trebamo doziviti kao kod Susica i ostalih trenera bila prijateljska utakmica ili neka slabasna utakmica uvjek najaci sastav igra i onda dojdzes u situaciju kao protiv Izraela u takoj vaznoj utakmici nas Susic ide bez napadaca
PRESEDAN
Dečko nije za FKS a kamo li za repku
1946
ajde papak ne rise, odlican momak zna proci po strani i ubaciti u 16' ponajbolji bek u ligi jos mi imamo problema sa bekovima u repki...
PRESEDAN
Zna ubaciti,al nikome
gogs
Realist
Bilbija i točka
nedoni46
jos jedino Ziljkic i Djokanovic zasluzuju
11plavihsampiona
Zato nam i jeste fudbal tu gdje jeste kad mrtvi Pidro dobije priliku da trenira a kamol da igra za reprezentaciju. Hladno su mogli i onog mrtvaca iz Zelje Sehica poslat isti nivo
BordoBijeli
@11plavihsampiona Kakav Sehic?Frajer nigdje veze blage.Mozda ni Pidro nije zasluzio poziv sa trenutnom formom ali nije ni Sehic.Kod vas jedino Stilic bi mogao za repku igrati,nijedan drugi vise.Kod nas isto nije toliko razlicita situacija.Imas jedino Kovacevica i Djokanovica koji su za reprezentacije(moje misljenje)naravno ima tu i najbolji stoper u ligi Milicevic,ali on ima Hrvatsko drzavljanstvo,sve ostalo i kod nas nije za reprezentaciju ako cemo iskreno.A u nasoj ligi ima svakako dobri igraca za reprezentacije,poptu Cvijanovica,Ziljkica....
Zaštita Identiteta
Šta se primaš, čovjek istu stvar rekao ko i ti... kad je mogla ova ubleha mogao je i Šehić... nijedan ni blizu reprezentativnog nivoa, i obojica na poprilično istom. Šehić igra kad nema Miličevića, Pidro igra jer nemate drugog beka, a i Salčin kad odigra na toj poziciji ne odigra lošije od Pidre.
BordoBijeli
@Zaštita Identiteta Pidro je godinama standardni igrac u mladoj reprezentaciji bio i najbolji lijevi bek nase lige zadnje 2 godine ubjedljivo.Sta je Sehic postigao?Posudbe po Tosku?Pidro nije sad u formi ali je izmislio fudbal za Sehica
Zaštita Identiteta
Čega ba najbolji lijevi bek?! Ma možete vi izdrkavati thumbsupe na silu jedni drugima, momak je najlošija karika FKS čitavu sezonu i ovu i prošlu u FKS (uz dugoročni problem špica koji imate), vrati se na moje komentare iz prošle sezone i s početka ove... uz par izuzetaka u ligi jedina utakmica gdje je stvarno bio dobar je jedno poluvrijeme protiv Celtica.
BordoBijeli
Pidro u drugom dijelu sezone nije ni blizu kao iz prvog.Ali u prvom dijelu je bio ubjedljivo najbolji lijevi bek u ligi.Djokanovic je isto zasluzio poziv s obzirom da je pokazao veliki talenst i trenutno je najskuplji i medju najboljim igracima lige.Kovacevica isto mogao zvati koji je Yashin za Pirica koji ne zna ni sam kad je zadnji put branio.Sretno Zmajevi!
Chico
Pidro je i u prvom dijelu bio katastrofa. Nikad ni blizu reprezentativnog kalibra.
Tas14
Đokanovića, Kovačevića i Sušića
Tas14
pjanke.sa
Djokanovica svakako! Bravo za Pidru!!!
damir83
Sušić je propao totalno, mimak lopte nezna dodati. Sarajevo je 35% lošija ekipa posle odlazaka zimus. Jedva će mo uzeti titulu !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.