Selmir Pidro dobio poziv u reprezentaciju BiH

Lijevi bek FK Sarajevo

Selmir Pidro dobio poziv u reprezentaciju BiH

M. Šljivak

Defanzivac FK Sarajevo Selmir Pidro (23) jedan je od igrača iz Premijer lige koji je dobio poziv u reprezentaciju BiH.

Selektor Zmajeva Ivalyo Petev odlučio je uputiti poziv 23-godišnjem lijevom beku Bordo tima za utakmicu sa Kostarikom, koja se igra 27. marta na Bilinom Polju.

Prethodno su prije Pidre pozov u nacionalni tim dobila još dvojica fudbalera iz Premijer lige.

To su Obren Cvijanović iz Veleža i Josip Ćorluka iz Zrinjskog.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

BordoBijeli
Pidro u drugom dijelu sezone nije ni blizu kao iz prvog.Ali u prvom dijelu je bio ubjedljivo najbolji lijevi bek u ligi.Djokanovic je isto zasluzio poziv s obzirom da je pokazao veliki talenst i trenutno je najskuplji i medju najboljim igracima lige.Kovacevica isto mogao zvati koji je Yashin za Pirica koji ne zna ni sam kad je zadnji put branio.Sretno Zmajevi!
16 5
11plavihsampiona
Zato nam i jeste fudbal tu gdje jeste kad mrtvi Pidro dobije priliku da trenira a kamol da igra za reprezentaciju. Hladno su mogli i onog mrtvaca iz Zelje Sehica poslat isti nivo
10 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi