Semedo najvećem talentu Manchester Uniteda pružio novogodišnji poklon, a on se obrukao

Na poluvremenu izveden iz igre

Semedo najvećem talentu Manchester Uniteda pružio novogodišnji poklon, a on se obrukao

Esmer Oštraković

U toku je utakmica 18. kola Premiershipa između Wolverhamptona i Manchester Uniteda, a nakon prvog poluvremena golova nema.

Manchester United je na ovoj utakmici blagi favorit, a to su pokazali i na terenu, ali uprkos dobrim prilikama nisu uspjeli postići gol.

Sa druge strane Wolverhampton je igrao dobro prema naprijed, ali su u defaznivnom dijelu zakazali, te mogu zahvaliti golmanu jer imaju aktivan rezultat.

Najbolju priliku za Manchester United imao je mladi Garnacho u 17. minuti, ali je nevjerovatno šta je uspio promašiti.

Garnacho se smatra velikim mladim talentom, a danas je dobio priliku da počne utakmicu od prve minute ispred Rashforda.

Upravo je Garnacho imao veliku priliku nakon nevjerovatne greške Semeda koji kao da je htio da mu da novogodišnji poklon.

Tako je mladi nogometaš Manchester Uniteda bio oči u oči sa golmanom Wolverhamptona, ali nije uspio da ga savlada i postigne pogoda.

Priliku koju je imao Garnacho možete pogledati OVDJE.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Garnacho je na poluvremenu ostao na klupi, te je u igru umjesto njega ušao Rashford koji će sasvim sigurno biti dosta opasniji po gol domaće ekipi.

Jasno je da obje ekipe godinu žele završiti pobjedo, a da li će to neko uspjeti, ostaje da vidimo u drugom poluvremenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi