Semedo razočarao Messija novim vijestima o Ronaldu

Želi ostati u Real Madridu

Semedo razočarao Messija novim vijestima o Ronaldu

E. Čaušević, foto: EPA

Sportska javnost već danima bruji o tome da će Cristiano Ronaldo na kraju ove sezone napustiti Real Madrid jer više nije u tako dobrim odnosima sa Florentinom Perezom.

Predsjednik kraljevskog kluba već je najavio da će na ljeto pokušati dovesti nekoliko zvučnih pojačanja, ali i fudbalera koji bi mogao biti zamjena za Ronalda koji će za nekoliko sedmica proslaviti svoj 33. rođendan. Španski mediji prenijeli su da Portugalac želi napustiti Real i vratiti se u Manchester United.

Međutim, čini se da će ta priča ostati samo na špekulacijama. Madridsi AS piše da Ronaldo nema namjeru da ide iz Reala jer je svjestan da bi tako prepustio Lionelu Messiju dominaciju u La Ligi. Također, Portugalac zna da bi se teško u najjačoj evropskoj ligi mogao nositi sa Messijevim dostignućima u Španiji.

AS prenosi da je Messi bio zadovoljan kada je čuo da Ronaldo napušta Kraljeve, no nakon svega razočarao ga je njegov saigrač Nelson Semedo. Portugalac je očito kontaktirao Ronalda koji mu je poručio da neće napustiti Real na ljeto, te da želi ostati na Santiago Bernabeu još nekoliko sezona.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi