Sin predsjednika Slobode prozvao Željezničar: Stanje svlačionice govori koliko im je teško pao poraz

Oglasio se na Facebooku

Sin predsjednika Slobode prozvao Željezničar: Stanje svlačionice govori koliko im je teško pao poraz

E. Čaušević

Sloboda je sinoć pred svojim navijačima pobijedila sarajevski Željezničar sa 1:0 i plasirala se u osminu finala Kupa Bosne i Hercegovine. Plavi su nastavili lošu seriju rezultata, a iz Slobode su pokazali koliko je igračima kluba s Grbavice teško pao sinoćnji poraz.

Sloboda igra u fantastičnoj formi na početku sezone i za ekipu Zlatana Nalića ovo je deveta uzastopna pobjeda ove sezone uključujući Prvu ligu i Kup naše zemlje.

S druge strane očajna serija Željezničara se nastavila, te su se Plavi porazom na Tušnju već u šesnaestini finala Kupa BiH oprostili od ovog takmičenja, a čini se da im je to jako teško palo.

Naime, na Facebooku se nakon utakmice na Tušnju oglasio sin predsjednika tuzlanskog kluga Senada Mujkanovića, Semir, koji je objavio nekoliko fotografija iz svlačionice u kojoj su bili igrači Željezničara.

Mujkanovićev sin je pokazao štetu koja je nastala u gostujućoj svlačionici nakon sinoćnje utakmice, te je uz nekoliko fotografija poslao i zanimljivu poruku.

Oglasi

"FK Željezničar teško prihvatio poraz što najbolje govori stanje svlačionice u kakvom je stanju ostavljena (oštećena", napisao je Semir Mujkanović na Facebooku.

Opis nije dostupan.

Za Željezničar je ovo bio već peti uzastopni poraz što najbolje pokazuje u kakvoj rezultatskoj krizi se nalazi klub s Grbavice.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Plavi će izlazak iz krize tražiti u ponedjeljak kada će na Grbavici igrati meč devetog kola Premijer lige, ali to neće uopšte biti lako s obirom da u goste stiže ekipa Širokog Brijega koja je u znatno boljoj formi.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1613662710
Teski klosar nasao da proziva Zelju et sta je danas sve dopusteno u ovakvom drustvu.
0 7
hzsg
Kakav klub, takvi i igraci..... PRIMITIVIZAM PREOVLADAVA...!
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi