"Bliski" susret Edina Cocalića i Manijaka, dok Tušanj slavi prolazak Slobode

Željezničar eliminisan u Kupu

"Bliski" susret Edina Cocalića i Manijaka, dok Tušanj slavi prolazak Slobode

Admin Čaušević

Željezničar se već u septembru oprostio od prvog trofeja u sezoni nakon što je sarajevski klub eliminisaan u 1/16 finala Kupa BiH od Slobode. Na Tušnju je bilo 1:0.

Plavi nastavljaju redati poraze, a nakon prvenstvenih danas je stigao i onaj u Kupu koji je posebno bolan jer je ujedno bio i eliminacioni.

Na kraju utakmice došlo je do "bliskog" susreta Manijaka i Edina Cocalića koji su razmijenili nekoliko žestokih riječi.

Cocalić je u jednom trenutku krenuo prema tribini gdje su bili smješteni navijači Željezničara, ali su onda dotrčali ostali igrači i smirili ga.

Poslije toga su svi otišli u svlačionicu, dok Manijake čeka povratak u Sarajevo, baš kao i prvotimce Željezničar koji naredni meč igraju u ponedjeljak protiv Širokog Brijega na Grbavici.

Oglasi

Na drugoj strani uslijedilo je veliko slavlje navijača Slobode koji u ovoj sezoni znaju samo za pobjede.

Nakon maksimalnog učinka u Prvoj ligi FBiH, Tuzlaci su eliminisali i Željezničar te su izborili plasman u osminu finala Kupa BiH.

Nakon prolska dalje u blizini stadiona je zapaljen i vatromet što dovoljno govori koliko ova pobjeda znači tuzlanskim Crveno-crnim.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Nije moglo i bez zajedničkog slavlja igrača Slobode sa popularnim Fukarama uz pjesmu: "Druga liga, druga liga, smiju nam se svi..."

Iako je situacija po ispadanju iz Premijer lige u Rudarskoj 2 bila poprilično alarmantna, sada je situacija mnogo povoljnija što potvrđuju i rezultati na terenu. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

krems_krems12
Coca zivot dao za ovaj klub, dok klosari zive od kluba i nasli njega da prozivaju. Skupina dilera i narkomana, fujjj.
10 0
NorthSide
Cocalicu tvoja sreca samo sto vlogeri nisu ponijeli go-pro i oklagiju. Pamet u glavu brate
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti