Semir Musić nova akvizicija na Bilinom polju
Musić je prošao sve omladinske reprezentativne selekcije BiH, a njegova prirodna pozicija je lijevo krilo

Bivši igrač Grasshoppera i Slobode

Semir Musić nova akvizicija na Bilinom polju · Zvanično

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nakon pobjede protiv Širokog Brijega na Pecari nisu imali vremena za slavlje. Zeničane u nedjelju očekuje duel protiv starih rivala, odnosno ekipe Sarajeva, koja je aktualni prvak BiH.

Izabranici Hasana Ozera jučer su odradili i novi trening, na kojem se našlo još jedno novo ime.

Kako smo provjerili u NSZDK, juče je novi igrač Čelika zvanično postao je 24-godišnji Semir Musić. Ovaj nogometaš na Bilino polje stiže kao slobodan igrač, a prošle je sezone nastupao za tuzlansku Slobodu. Sa klubom iz Zenice potpisao je ugovor na dvije godine.

Osim Slobode nastupao je još za Zvijezdu, Travnik i Grasshoppers. Njegova je pozicija lijevo krilo, ali se može snaći i na poziciji lijevog boćnog. Ovaj igrač stekao je pravo nastupa za crno-crvene, ali teško možemo očekivati da bude u konkurenciji za naredne utakmice, budući da nije prošao pripreme s ekipom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Musić je prošao sve reprezentativne selekcije od pionirske do mlade selekcije BiH. Svoje najbolje partije pružao je u dresu Travnika, gdje je i izborio poziv u mladu reprezentaciju BiH.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

doa075
Babo zna prijetit pistoljem ako Semir ne igra
4 0
DamirT
Nek vam je Bog na pomoci sa njim i njegovim ocem,vrsnim agentom,koji misli da mu je sin u rangu Dzeke i Pjanica.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi