Vratio se u BiH i potpisuje za Tuzla City: "Svjestan sam šta se očekuje od mene"

Potpisuje trogodišnji ugovor

Vratio se u BiH i potpisuje za Tuzla City: "Svjestan sam šta se očekuje od mene" · Saznajemo

E. Čaušević

Fudbaleri Tuzla Cityja pripremaju se punom parom za početak nove sezone.

Bh. premijerligaš će u novoj sezoni debitovati i na evropskoj sceni, a u klubu su već skoro kompletirali igrački kadar.

Tuzla City je uspio da dogovori novo pojačanje, a riječ je o nekadašnjem igraču Sarajeva, Semiru Smajlagiću, koji se nakon dvije godine vraća ponovo u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Ovaj 23-godišnji napadač je ponikao u Sarajevu, a u našoj zemlji igrao je još za Mladost i Slobodu. Nakon polusezone u uzbekistanskom Nasaf Qarshiju odlučio je da se vrati u našu zemlju.

Smajlagić je sa Tuzla Cityjem dogovorio trogodišnji ugovor koji će sutra potpisati, te će biti zvanično predstavljen, a zatim će se priključiti ekipi na pripremama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zadovoljan sam i sretan što dolazim u klub koji će BiH predstavljati u Evropi. Svjestan sam šta se očekuje od mene, još uvijek sam mlad i uvjeren da ću igračkii napredovati te da ću opravdati povjerenje koje mi je ukazano", rekao je Smajlagić za SportSport.ba.

Kao što smo već napisali Smajlagić je ponikao u Sarajevu, a u dosadašnjoj karijeri igrao je za Goricu, Mladost, Slobodu, Astanu, Qyzyljar i Nasaf Qarshi.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
23 godina a promjenio 8 klubova, :/ neznam sine, neznam
10 4
Adohordas
Treba neko reci ovom Azmiru jes da ulaze svoje pare ali jaro brate pa ni u africkoj 3 ligi se ne mjenja svake sezone 7-8 igraca pa cak i vise dodamo tu 2-3 trenera u sezoni i logika da nema napretka
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi