Semir Štilić prijatelju "završio" sjajan transfer

Iskusni veznjak dao preporuku

Semir Štilić prijatelju "završio" sjajan transfer

A. Čaušević

Semir Štilić trenutno nastupa za Željezničar, a većinu karijere je proveo u Poljskoj gdje je nastupio za nekoliko klubova. 

U novoj sezoni u Poljskoj će igrati i Adi Mehremić koji je nedavno potpisao za Wislu Krakow, klub čiji je drtes Štilić u prošlosti nosio dva puta.

Mehremić je u razgovoru za poljske medije kazao kako je kapiten Plavih s Grbavice imao ključnu ulogu u njegovom transferu da potpiše za poljskog velikana.

"Semir i ja smo veoma dobri prijatelji. Imam sličan put kao i on jer sam igrao za Željezničar, Karpate i sada Wislu kao i on."

"On je ofanzivac, a ja sam defanzivac, ali namjervama nešto pokazati na terenu. Preporučio mi je Wislu. Semir je u Bosni legenda, jedan od najboljih organizatora igre koje Bosna ima", kazao je Mehremić.

Adi Mehremić

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Mehremić se prisjetio i perioda kada je nosio dres Željezničara.

"Situacija u bosanskoj ligi nije blistava, plate igrača nisu visoke. Međutim, odlučio sam da igram za Željezničar, borili smo se za duplu krunu, na kraju smo bili drugi, ali smo uspjeli uzeti Kup", kazao je Mehremić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BatonDezitijat
na koju li je on Prevaru igrao U Ukrajini Portugalu i sad U Poljskoj za njega je Stevanovic Roberto Carlos
6 11
stole
Kod Mehremica je bio samo problem psiha fizikalije i brzina iznad ove lige bukvalno je nosio igrace u zubima al ponavljam psiha je problem jedan los pas ili ubacaj i cuje psovku nekog sabana i momak padne i dodje do greski bar je tako u Zelji bilo svjedok sam bio svega ovog sto sam napisao u svakom slučaju sretno Adi
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi