Semir Štilić opet u dresu Željezničara

Zaigrao mali fudbal

Semir Štilić opet u dresu Željezničara

A. Čaušević

Semir Štilić je duže od pola godine bez takmičarskog meča. 

Štilić je ugovorom vezan za Željezničar, ali zbog nerazriješene situacije sa sada već bivšim rukovodstvom kluba sa Grbavice u jesenjem dijelu sezone nije igrao za Plave.

Iskusni veznjak posljednjih sedmica intenzivno radi na jačanju fizičke spreme te tako najavljuje povratke na teren tokom proljetnog dijela sezone.

Ovaj 34-godišnjak je minulih dana putem Instagrama "obavijestio javnost" o pretrčanim kilometrima, a u subotu navečer je zaigrao i fudbal.

Naime, Štilić je nastupio za ekipu veterana Željezničara na humanitarnom turniu za pomoć Elvisu Terziću Terzi.

Oglasi

Osim Štilića za Željezničar su između ostalih igrali još neki poznati bivši igrači Plavih kao što su Muamer Svraka i Nermin Jamak.

"Humanitarni turnir za pomoć našem sugrađaninu Elvisu Terziću Terzi odigran je večeras u dvorani Arena Hotel Hills u organizaciji udruženja Pomozi.ba i FK Famos.

Humanitarni turnir za pomoć našem sugrađaninu Elvisu Terziću Terzi odigran je večeras u dvorani Arena Hotel Hills u...

Posted by Općina Ilidža on Saturday, December 25, 2021

Na turniru čiji je prevashodni cilj bio prikupljanje novčanih sredstava za pomoć našem Terzi učestvovali su tri tima, a rezultat je večeras bio u drugom planu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tačan iznos koji je prikupljen tijekom utakmica u kojima su igrali Treće poluvrijeme, veterani FK Željezničar i veterani FK Famos bit će poznat u ponedjeljak", saopšteno je iz Općine Ilidža.

Svi koji žele pomoći popularnom Terzi mogu to učiniti pozivom na broj 17006.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi