2

Komentari (2)

antikomunist
Umjesto da ovakvi igraju za naše mlade selekcije, u nju se zovu neki levati iz nekakve Kozare, Iz nekog"Železničara" iz BL, koji igraju u sedmim ligama genociteta, koji igraju po nižerazrednim kigana Srbije. A što se tiče Latina, koji iskorištavaju sve pogodnosti ove države a neprestano je ruše, o njina je suvišno govoriti. Za našu repku ne mogu igrati oni koji žele, i oni koji su najbolji već oni koje su nam odredili dušmani uz čemerike, po Daytonu...
Salt_boy075
Dolaze nam djeca ko na traci,svaki dan novo lice,bilo bi steta da ne igraju za nas i onako nece svi igrati,npr Burnic momak je nestao sa scene a igrao za Dortmund!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.