Velež potvrdio da Hasić ostaje predsjednik, izabrana i dva potpredsjednika UO

Dobre vijesti za navijače

Velež potvrdio da Hasić ostaje predsjednik, izabrana i dva potpredsjednika UO

E. Čaušević

Šemsudin Hasić će ostati predsjednik Veleža i u narednom periodu.

Hasić je prije dva dana iznenadio navijače kada je nakon meča protiv Slobode objavio da je podnio ostavku na mjesto predsjednika Upravnog odbora mostarskog kluba.

Međutim, kako je SportSport.ba najavio Hasić se predomislio i odlučio je da i dalje ostane na funkciji predsjednika Veleža.

Rođeni su na svojoj Facebook stranici potvrdili da Hasić ostaje u klubu, te da je donesena odluka da se neće prihvatiti ostavka koju je on podnio prije dva dana.

"Danas je održana sjednica Upravnog odbora FK Velež Mostar na kojem su prisustvovali sljedeći članovi: Šemsudin Hasić, Senad Husnić, Mirsad Rahimić, Ibro Marić, Hasan Pekušić, Nedim Uzunović, Esad Tojaga, Anel Demić i Adnan Šteta.

Jednoglasno je donesena odluka da se NE PRIHVATA ostavka Šemsudina Hasića na mjesto predsjednika Upravnog odbora. Izražena je zajednička želja da se započeti projekti privedu kraju i da se nastavi graditi bolje sutra Veleža.

Također, između ostalog, izabrana su i dva potpredsjednika UO, a to su Nedim Uzunović i Esad Tojaga. Idemo dalje zajedno Rođeni, do kraja!", navodi se u saopštenju Rođenih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Danas je održana sjednica Upravnog odbora FK Velež Mostar na kojem su prisustvovali sljedeći članovi: Šemsudin Hasić,...

Posted by FK Velež Mostar on Tuesday, August 17, 2021

Podsjećamo, Hasić je predsjednik Veleža od 2016. godine. Pod njegovim rukovodstvom Rođeni su se vratili u Premijer ligu, a nakon toga i nakon tri desetljeća izborio Evropu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ars412
Hvala Bogu dragom.. ako je istina da je radi pirotehnike podnijeo ostavku, neka RA pravi cistku medju sobom i ne dozvoljavaju pojedincima da stete i navijackoj grupi, a i radu kluba..
4 0
Zaccheroni
I Jole Musa te gleda odozgo i aplaudira. Vi ste dva velikana grada,Veleza i raje. MUSVDG PREDSJEDNICE HASICU
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi