9

Komentari (9)

enko
Red Army ,sad ste vi na potezu.
zgembo.popuslic
Pametan potez Hasica. Covjek ulaze svoje pare i nece da ih baca na kazne za pirotehniku plus puni djepove njemu a i nama mrskog saveza. S ovim potezom je "prepo" raju i sad ce pojedinci dobro razmislit prije nego bace petardu il zapale baklju.
vence
osim ako ti isti pojedinci nisu poslani od "prijatelja" da bace koju petardu, zapale baklju i td. Do Red Armya je sad hoce li ili mogu li uvesti reda medju svojima
Tucce
Jedni ispravni potez je ostanak gospodina Hadžića na mjestu predsjednika.A sad u potragu za dobrim realizator i u obračun s neodgovornom navijačima.
Zaccheroni
I Jole Musa te gleda odozgo i aplaudira. Vi ste dva velikana grada,Veleza i raje. MUSVDG PREDSJEDNICE HASICU
Ars412
Hvala Bogu dragom.. ako je istina da je radi pirotehnike podnijeo ostavku, neka RA pravi cistku medju sobom i ne dozvoljavaju pojedincima da stete i navijackoj grupi, a i radu kluba..
velez mo
Ars412,e nece vise sigurno par idiota da se kocka sa svim sto je ova uprava uradila,mi stariji navijaci necemo to dozvoliti,ova uprava je toliko dobra uradila za nas klub da im se za 100 godina nemozemo oduziti,svi zajedno za dobro naseg VELEŽA
SeoRusilac
velez mo
Samo naprijed nema stajanja,BRAVO UPRAVO
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.