Senad Hadžić: Sve ide u željenom smjeru, uskoro ćemo kompletirati igrački kadar

Šef struke NK Zvijezda za SportSport.ba

Senad Hadžić: Sve ide u željenom smjeru, uskoro ćemo kompletirati igrački kadar

Samir Mlaćo

Na klupi Zvijezde iz Gradačca naredne sezone će sjediti Senad Hadžić. Hadžić će na klupi tima sa Banja Ilidže zamijeniti Mileta Lazarevića i već sada je svjestan da ga ne očekuje lagan posao, čak naprotiv.

Ipak, vjeruje u svoje znanje i kvalitete momčadi, te da će kvalitetan rad na kraju donijeti dobre rezultate.

Zvijezda ima visoke ambicije u sezoni koja kreće 10.08., te u i oko kluba vlada veoma pozitivna atmosfera.

"Za sada sve ide dobro i prilično sam zadovoljan. Sjajno su me prihvatili u klubu, stanje je dobro, a dosta smo mijenjali igrački kadar. Tu je ostalo pet-šest nogometaša iz prošle sezone, doveli smo neke nove, plus priključili naše mlade", priča Hadžić za SportSport.ba.

Priznaje da je optimista.

"U ovom trenutku sve ide u željenom smjeru. Želimo vrh tabele i vjerujemo da će uz pojačanja to i uspjeti da ostvarimo. Mislim da ćemo imati konkurentan tim koji će moći da ispuni sve zahtjeve".

Igračka križaljka će uskoro biti riješena.

"Do ponedjeljka ćemo imati kompletiran tim. U razgovorima smo sa potencijalnim pojačanjima, imamo neke nogometaše na probi, te do kraja sedmice sve treba biti poznato".

Zvijezda u prva dva kola gostuje. Najprije Jedinstvu, a zatim Rudaru iz Kaknja. Ispiti su to koji će već na početku dati jasniju sliku.

"Raspored je takav da ne možeš da biraš. Prve dvije utakmice gostujemo pa onda igramo kod kuće, ali nisam zabrinut. Moje mišljenje je da je uvijek dobro prvo kolo igrati u gostima. Vidjet ćemo kako sve proteći".

Priznaje da prati stanje u Prvoj ligi FBiH.

"Većina ekipa se naravno želi vidjeti u vrhu tabele. Ne vidim nekog pretjeranog kandidata za prvo mjesto, no tu će vjerovatno biti TOŠK, NK GOŠK, Olimpik... Ipak, ne mora to ništa da znači", dodao je Hadžić na kraju razgovora za SportSport.ba.

Senad Hadžić je posljednji angažman imao u Slogi iz Gornjeg Crnjelova. U ovom klubu koji je prošlu sezonu završio na drugom mjestu u Prvoj ligi RS je prvobitno bio pomoćnik, da bi zatim preuzeo ulogu šefa struke.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prije toga je s uspjehom vodio ekipu Podrinja iz Janje.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi