Senad Husić, ipak, ne dolazi u Slobodu?

Fudbaler DVTK-a traži previše

Senad Husić, ipak, ne dolazi u Slobodu?

Senad Husić u ovom prijelaznom roku najvjerovatnije neće pojačati Slobodu. 

Ovaj bh. internacionalac koji nastupa za mađarski Diósgyör bio je postigao usmeni dogovor sa čelnicima Slobode, međutim nakon nekoliko dana je dodatno povisio svoja potraživanja i cijeli transfer je doveden u pitanje. 

"Ja sam isto dobio informaciju da neće doći. On je, navodno, počeo mijenjati uslove i ono što je tražio nismo u stanju ispoštovati. Ne bih najavio taj transfer ranije da nije bilo dogovoreno, ali gotovo je sad. Husić je trebao pojaviti već sutra na treningu", kazao je trener Musemić za SportSport.ba, dodavši:

"Neću žuriti oko potrage za novim lijevim bekom, nema potrebe. Odluka Husića nas ne remeti i očigledno je da se on prepao konkurencije u timu", podvukao je trener Slobode na kraju razgovora. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Husić, koji trenutno nastupa za Diósgyör, tokom svoje dosadašnje karijere još je nastupao za Zvijezdu i Bosnu iz Kalesije, a jedno vrijeme je bio član i naše mlade reprezentacije. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti