Predsjednik FK Sarajevo Senad Jahić podnio ostavku

Bordo tim bez predsjednika

Predsjednik FK Sarajevo Senad Jahić podnio ostavku

M. Šljivak

Predsjednik Upravnog odbora FK Sarajevo Senad Jahić podnio je ostavku u klubu.

Jahić je odlučio da napusti mjesto predsjednika na kojoj je bio od aprila 2018. godine, a treba istaći da je ovu poziciju obavljao volonterski.

Pod vodstvom Jahića tim sa Koševa je zabilježio sjajne rezultate i Bordo tim je napravio veliki iskorak na poslovnom planu.

Njegovim odlaskom ostalo je upražnjeno mjesto i Sarajevo bi uskoro dobiti novog predsjednika Upravnog odbora

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lafac
Očigledno nešto ne štima,plate kasne,igrači neće da produže ugovor (Tatar), najbolji igrač fks (reprezentativac) otišao za male pare....
8 21
Brazuka
Rusi se sve. Nam je javio da dize ruke i sada kreću ostavke. Hadzija uzima lopatom i ceka da bjezi i on.
4 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi