Njemačka "ukrala" kapitena Igmana: "Planiram budućnost.."

Kašić za SportSport.ba

Njemačka "ukrala" kapitena Igmana: "Planiram budućnost.."

E. Oštraković

Bivši kapiten ekipe Igmana iz Konjica, Senad Kašić, napustio je ovaj tim.

Vijest su potvrdili i iz Igmana na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.

“Senade, veliko hvala! Dječak koji je svoje prve fudbalske korake napravio u Igmanu, a kasnije i ponosno nosio kapitensku traku kluba, Senad Kašić, dugogodišnji član našeg kluba, napušta crveno-bijelu porodicu! Riječi hvale dugujemo našem Kaši koji je upisao 137 nastupa, 27 golova i 15 asistencija noseći dres boje srca!

Također, Senad je bio član šampionske ekipe koja je zlatnim slovima ispisala stranicu naše historije. Ta šampionska ekipa uvela je FK Igman u najelitiniji rang bh fudbala sigurno je da će vijekovima ostati upamćeni! Jedno je sigurno… Igman ostaje u srcu!”

Kontaktirali smo Kašića kako bi saznali razloge napuštanja tima iz Konjica, ali i razgovarali s njim o historijskom uspjehu tima iz Konjica.

Imao si priliku da izboriš plasman u Premijer ligu BiH sa Igmanom.

Oglasi

"Mi smo ta generacija koje je uspjela da ispiše historiju kluba. Ja sam bio kapiten i to je nešto posebno za mene", rekao je Kašić.

Sezona koja je završena bila je teška, ali na kraju je cilj ostvaren.

"Znali smo da će biti teška sezona, ali cilj je bio opstanak i na kraju smo uspjeli u tome. Dosta ranije bi mi to sve osigurali, ali neke druge okolnosti su odradile svoje. Sigurno je da je voo dobra ekipa Igmana koju niko nije nadigrao pogotovo u drugom dijelu sezone", jasan je Kašić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iznenadila je tvoja odluka da napustiš Igman.

"Pa dobro, razlog je taj što planiram budućnost u Njemačkoj i to je jedini razlog zbog koje sam se odlučio da odem iz kluba", završio je Kašić.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SamoSiroki
Šta to tebe briga. Ako ćemo realno..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi