Senad Lulić pauzira zbog povrede bedrenog mišića

Van stroja 15-ak dana

Senad Lulić pauzira zbog povrede bedrenog mišića

Sada već bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Senad Lulić će neko vrijeme izbivati sa terena, javljaju italijanski mediji.

Lulić je na utakmici Evropske lige zadobio povredu bedrenog mišića, zbog koje je propustio i nedjeljni duel sa Bolognom (1:1) na Olimpicu.

"Lulić je nakon utakmice protiv Dynama u Evropskoj ligi prijavio bolove, nakon čega je detaljno pregledan. Stanje pratimo svakog dana, a pretpostavka je da će odsustvovati najmanje 15 dana. Nadamo se da će se tokom pauze oporaviti, te da će konkurisati za narednu ligašku utakmicu", rekao je dr. Rodia, klupski ljekar Lazija.

Senad Lulić je ove sezone odigrao već 40 utakmica za Lazio u svim takmičenjima, a postigao je tri gola uz šest asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi