De Vrij donio odluku, United i Liverpool su se uzalud trudili

Inter novi klub?

De Vrij donio odluku, United i Liverpool su se uzalud trudili

Edmir Škorić

Manchester United i Liverpool su željeli Stefana de Vrija, ali nogometaš Lazija navodno je izabrao - Inter.

Holandski defanzivaci ma ugovor s Lazijom do ljeta, ali kako je odbio sve ponude predsjednika Claudija Lotita, postalo je poznato da na kraju sezone napušta nebesko-plave.

Imao je De Vrij brojne ponude na stolu, što je bilo i za očekivati pošto će kao slobodan igrač napustiti Olimpico, a na kraju je izabrao Inter, čime je rekao 'ne' engleskim velikanima.

Iz nekog se razloga 26-godišnjak odlučio za ostanak u Seriji A i poziv iz Intera učinio mu se kao najbolji. Dobit će ugovor s Interom do 2023. godine i platu od 3,7 miliona funti godišnje uz bonuse.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Unatoč tome što je optužen da je koristio doping u meču protiv Verone, bivši igrač Feyenoorda je dobrodošao u Inter, čiji vlasnik također namjerava kupiti ugovor Kevina Strootmana iz Rome.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi