Senad Lulić propustio zicer, a Sevilla to žestoko kaznila

Vode sa 1:0

Senad Lulić propustio zicer, a Sevilla to žestoko kaznila

E. Čaušević

Sevilla trenutno igraj pred svojim navijačima protiv Lazija revanš utakmicu šesnaestine finala Evropske lige.

Sevilla je prvi duel na Olimpicu dobila sa 1:0 i mogli su lakše disati pred večerašnji revanš, no Lazio nije došao da se preda. Iako je Sevilla imala incijativu od prve minute Lazio je propustio nevjerovatnu šansu u 17. minuti.

Sam ispred gola Seville našao se bivši bh. reprezentativac Senad Lulić koji se spetljao i pao u nadi da će dobiti penal, ali to nije uspio. Sevilla je već u narednoj akciji to kaznila.

Asistenciju je upisao Sarabia, a mrežu rimskog kluba za 1:0 trener Ben Yedder i tako vodi svoj tim na korak od osmine finala Evropske lige.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi