23

Komentari (23)

Sramota, čovjek se ponudio da napravi Evropsku Slobodu , a ovi hoce federalnog prvoligaša i to bi bilo to.
user1675926959
Ništa nego napisati novo saopštenje za javnost hahahajahj
MojneTo
Ma jel ovo Salko Zildzic na slici??? I on se u fudbal petlja?? Ispast ce ova Sloboda i iz Federalne sa ovim strucnjacima
CASIO
Citam sad na njihovom pdf ljudi se oprostise bez borbe. Pa de malo se trznite, angazujte se, najavite neki vid borbe. Preuzmite klub u svoje ruke. Sto se tice gospodina Husica mislim da he sa ovim danas on svoje u Slobodi zavrsio za sva vremena. Sportski pozdrav iz nice
user1603443437
Azmiru Husiću nedaju Slobodu, klošari opet na čelu slobode ni Azmir nije scjece nit njega plaho podrzavam al je bolji od ovih klosara ... sto je jos zanimljivije udruzenje neprijatelji slobode nema tu 3 i po čovjeka da valjaju ... Vole Slobodu ..... :(
rabodimis
Boze ti sacuvaj...
komentator1
Pravda ipak pobjedjuje. Sada protjerajte obog krmka sisoju iz Tuzle jebbo ga ko ga dovede u BiH
FreedomBH
Pravda za sta tacno? To sto je vec ispala, a nije sigurno hoceli opstat i u federalnoj ko je sve u i oko kluba. I pitanje za koga navijas ti, Slobodu ne sigurno.
komentator1
Navijam protiv ovog krmeta koje zeli ukrasti Tusanj
FreedomBH
Blago tebi kad razmisljas na takav nacin. Ukrasti Tusanj dobar vic, on od Tuzle i Slobode nemoze ukrast nista, jer to je vec pokradeno. U redu on je ( Azmir ) Los tip, objasni kako ce Mujkanovic il bilo ko drugi pomoc i unaprjedit Slobodu?? Ti navijas samo za lose, covjek ima vec je uspio moze i bez Slobode da uziva, sigurno mislis krao je i u Americi, pa dobro dodji i Ameriku i pokradi amere i obogati se. Kako je lijepo bit glup ?????
komentator1
Boli me racku za Amerikom. Pisem o njegovoj kradji BH. Pogledaj na koliko prijavljuje igrace. Direktno i otvoreno pljacka drzavu (narod) i zato se uvukao u vlast. Jebbo ga sin njegov onaj lojavi
FreedomBH
I ti nas’o jednog od milion koji kradu bas njega. On bar placa na ovaj il onaj nacin, drugi ni to nece. Kad dokazes to da radi treba ga osudit do tad mozes samo cula, kazala pisat nista drugo. Mi smo takav narod da nase nista nevalja nije ni cudo sto nam upravlja citav svijet i dobri su nam .
komentator1
Zbog takvih razmisljanja smo izgubili drzavu. Haj sad razguli i zali zbog krmka i njegovog prasca
FreedomBH
Mene briga za njim on moze, tesko je cobanima poput tebe i to je zalosno mlad si ima vremena,popravices se ti ja vjerujem u to ?
Mustafa
I sta ste sad s tim napravili carsijski hajvani ? Postavili ste gologuzog seljacinu iz Seljublja umjesto da uzmete bogatog Husics koji vas je jedini mogao vratiti u PL za godinu dana. Sa ovim Tom Catom Sloboda je sahranjena zauvijek. Tavorice u Federalnoj kao Musijina Mladost upamtite ovo dobro! Ni za deset godina necete vidjeti PL BiH medzedii glupi! Taj seljubski seljober je vec ranije bio na toj funkciji i nije nista bapravio pa je bio NOGIRAN . FUJ !
rabodimis
A njih dvojica ko dva kralja, nabili sebi nakav cudni ego pa ne mogu suradjivat taman crkli i jedan i drugi ? Ako toliko vole Slobodu ja stvarno ne znam sta ih sprjecava da saradjuju, imaju isti cilj, istu zelju, ista ih ljubav veze. Ne jbu oni ono "zajedno smo jaci" ? Zar obojici nebi bilo mnogo sigurnije i lakse za radit Ako znaju da imaju jos nekog jakog uz sebe ? ...Il nek se pocnu drogirat, lakse im je izgleda..
kurjak
Uopšte nisam iznenađen.Pa na čelu države BiH su sve neandertalci i nepismeni ali zato podobni.Ja mu ne bi bio u koži kad počne liga,nečija familija neće uzvlačiti gaća,živi bili pa vidjeli.
Mido
Čestitke na izboru tovari .
sloboda2
Fuj fuj fuj, bojkotirat sve sad oko Slobode!
user1653931694
UPRAVA NAPOLJE
LedeniTuzla
Hvala i do nekih boljih vremena, zbogom, pišam vam se u brade
user1676321922
Gledaj politicara i vehabija oko kluba. FUJ!
senad035
Hahahah pa zar je moguce, ****li majku svoju ovi, odugovlacili samo da azmir ne bude, fuj fuj
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.