Senatori Bayerna zatražili dovođenje pojačanja iz Juventusa

Bild izvještava

Senatori Bayerna zatražili dovođenje pojačanja iz Juventusa

A. Čaušević

Bayern je danas ozvaničio dolazak Adriana Odriazole na pusudbu, a na isti način bi mogao doći i Douglas Costa iz Juventusa. 

Bild je jutros objavio pomalo iznenađujuću vijest kako su senatori Bayerna zatražili od klupskog rukovodstva da vrate Douglasa Costu.

Bavarci već neko vrijeme traže krilne napadače. Leroy Sane je prva želja, ali kako je povrijeđen i neće igrati još nekoliko mjeseci traže se alternative.

Manuel Neuer, Thomas Muller, David Alaba, Joshua Kimmich i Robert Lewandowski su poručili da bi se Costa ekipu odlično uklopio u ekipu jer je već igrao u Njemačkoj i ne bi morao prolaziti kroz period prilagodbe.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Brazilski fudbaler ne igra često u Juventus što zbog povreda što zbog Sarrijevog sistema 4-3-1-2, ali je teško vjerovati da će Bianconeri pustiti usred sezone.

Inače, Juventus je Costu od Bayerna otkupio prošlog ljeta za 40 miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti