Senijad Ibričić na ljekarskim pregledima u Skoplju?

Bivši Zmaj blizu Vardara

Senijad Ibričić na ljekarskim pregledima u Skoplju?

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Senijad Ibričić bi se do kraja sedmice trebao pojaviti na ljekarskim pregledima u Skoplju, gdje bi ukoliko se prođe prema planu trebao potpisati ugovor sa skopskim Vardarom.

Vijest da se nekadašnji ljubimac splitske Torcide nalazi na medicinskim pregledima u Vardaru premio je makedonski website sportmedia.mk. Isti mediji piše da će se Ibričić odmah priključiti pripremama ekipe u Antaliji, naravno ukoliko uspješno apsolvira medicinske preglede.

Senijad Ibričić je tokom svoje reprezentativne karijere upisao 44 nastupa za fudbalsku reprezentaciju naše zemlje, a osim Zagreba i Hajduka, nosi je dres moskovske Lokomotive, iz koje je igrao na posudbama u Gaziantepsporu i Kasimpasi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.