Senijad Ibričić produžio saradnju sa NK Domžale

Novi ugovor sa iskusnog nogometaša

Senijad Ibričić produžio saradnju sa NK Domžale

S. Mlaćo

Nekadašnji bh. reprezentativac Senijad Ibričić produžio je saradnju sa slovenskim timom NK Domžale.

Samo dan nakon što je u dresu Domžala potpisao svoj 33. gol za pobjedu nad Olimpijom, Ibričić je potpisao svoj najduži ugovor.

Naime, saradnju sa NK Domžale je dogovorio do 2024. godine.

Ibričić se nedavno povezivao sa FK Tuzla City, te je priznao da je razgovorao sa sportskim direktorom Samirom Muratovićem, no sada je jasno da od toga nema ništa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iskusni nogometaš je prije Domžala nastupao za Koper, Sepahan, Karsiyaka, Erciyesspor, Vardar, Kasimpasa, Gaziantepspor, Hajduk, NK Zagreb, Podgrmeč...

Za reprezentaciju BiH upisao je 42 nastupa uz četiri pogotka.

Top Komentari

Mostar
Celo nikad nes za igrat, ako Dusko bude selektor ti Seljacino I tvoji iz Bihaca. Neznam tacno odakle si seljoberu bilo vas je 6 Kad ste momka isprebijali.. Ti si jedan seljak, ali u mozgu...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi