Senijad Ibričić sve bliže Grbavici

Transfer špekulacije

Senijad Ibričić sve bliže Grbavici

Adnan Beganović

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Senijad Ibričić karijeru bi mogao nastaviti u ekipi Željezničaru.

Iskusni 30-godišnji fudbaler, koji iza sebe ima zaista bogatu inostranu karijeru, nalazi se na listi želja višestrukog bosanskohercegovačkog prvaka

Prema neslužbenim informacijama, čelnici Željezničara obavili su prvu rundu pregovora sa Ibričičevim agentima, a ukoliko ne bude većih iznenađenja, Ibričić bi mogao postati novi član Željezničara.

Tako bi Plavi u nastavak sezone ući mnogo jači. Sjajni 30-godišnji fudbaler iza sebe ima bogatu karijeru, a Željo bi mu u slučaju konačnog dogovora bio prvi tim za kojeg će igrati u Premijer ligi BiH.

Ibričić je karijeru počeo u Podgrmeču iz Sanskog Mosta. Nastupao je zatim u Hrvatskoj za Zagreb i Hajduk, a zatim je nosio dresove ruske Lokomotive, te turskih ekipa Gaziantepspor, Kasimpaša, Erciyesspor i Karšiyaka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Igrao je i za makedonski Vardar, a za reprezentaciju BiH je odigrao 44 utakmice, te je postigao četiri pogotka.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.