Seniori Željezničara bolji od juniora

Zajmović pogodio za pobjedu u efikasnom meču

Seniori Željezničara bolji od juniora

S. Mlaćo

U sklopu priprema za drugi dio sezone seniori Željezničara odmjerili su snage protiv juniorske momčadi, te u zanimljivom meču slavili rezultatom 3:2.

Ramović je već u 11. minuti doveo seniore Željezničara u vodstvo, ali u 30. minuti stvari na početak vraća Denis Žerić koji matira Kjosevskog.

Samo par minuta kasnije juniori Plavih su poveli. Strijelac je bio Ajdin Mujagić. U tim trenutcima publika na pomoćnom terenu Grbavice mogla je vidjeti otvoren i dopadljiv meč, a na pauzu se otišlo pri rezultatu 2:2. Strijelac drugog pogotka za seniorsku momčad bio je Zakarić.

U drugom poluvremenu treneri Adžem i Joldić pružili su priliku svim igračima, a seniori Željezničara su do pobjede došli pogotkom Zajmovića u 70. minuti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Do kraja se rezultat nije mijenjao i sigurno je da je ovo bila kvalitetna provjera za oba tima.

FK Željezničar - FK Željezničar (juniori) 3:2 (2:2)

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi