Željezničar u maju namjerava krenuti s rekonstrukcijom travnjaka na Grbavici

Raspisan javni konkurs

Željezničar u maju namjerava krenuti s rekonstrukcijom travnjaka na Grbavici

E. Škorić

Fudbalski klub Željezničar raspirao je javni poziv za dostavljanje ponuda u svrhu rekonstrukcije glavnog terena na stadionu Grbavica.

U Željezničaru su u navedenom konkursu naveli da rekonstrukcija glavnog terena podrazumijeva izradu projektne dokumentacije, uklanjanje postojećeg travnjaka, zemljišta i drenažnog sistema, postavka sistema navodnjavanja, postavka sistema grijanja terena (ponudu dostaviti sa i bez sistema grijanja terena), kao i postavku podloge i travnjaka.

Radovi su planirani za maj ove godine, a FK Željezničar na zvaničnoj stranici navodi kako zainteresovane kompanije trebaju izvršiti uvid u stanje postojećeg terena, te najkasnije do 31. januara 2018. godine elektronskim putem ili mailom dostaviti ponudu za navedene radove.

U Željezničaru također podsjećaju da dimenzije glavnog terena Grbavice iznmose 105m x 68m.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DzenyZe
Samo naprijed,uz Bilino Polje neka imamo joss dobriih stadiona,srdacan pozz. iz Zenice....
0 0
DzenyZe
Samo naprijed,sto budemo imali više kvalitetnijih travnjaka u ligi,nadati se onda i što boljeem fudbaluu,srdacan pozz. iz Zenice....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi