12

Komentari (12)

Nele.
Ocekivo sam vise od Turske jer sjajno igraju kvalifikacije za SP. Ko zna sta im se desilo u glavama.
criticos
Meni je njegova izjava u jednu ruku razmuljiva. Poznavajući turske novinare i medije i euforiju koju znaju izazvati medijskim natpisima, intervjuima, prećenjem igrača, hvalospjevima sa podizanjem nacionalnog naboja do te mjere da je pitanje biti ili ne biti, itekako mogu i znaju poremetiti atmosferu u timu, pa i posvađati igrače - napraviti ih zavisnim. Njegov problem kao selektora je taj što nije uspio umiriti ekipu, fokusirati ih na igru, spustiti na zemlju, a za to treba biti trenerčina sa autoritetom. On je svoj posao dobro radio u kvalifikacijama, jer su mediji i novinari bili nezainteresovani, pa je pritisak bio manji. Ne umanjujem njegovu krivicu, ali definitvno u rušenju autoriteta i destabilizaciji ekipe su kumovali novinari, umjesto da su pomogli.
emanuelmacron
jesu za sve krivi ,mediji, i uprava ,mladi,a sudije njih si zaboravio,ma svi su krivi,kod 3;0 izgubit nesto,u rukometu prime 23gola pa nista.NEsto mi ovo poznato svi krivi ,osim nas sto smo placeni za to.
Zulfikar
Terim bi ih makar motivisao dok je ovaj bizon poput Sušića.
Turgut2
Hah ahmaka najveca krivixa je tvoja jer ih nisi motivisao dovoljno vidjelo se svakubtekmu kao slogirani igraju bezvoljno nekako a u kvalifikacijama su vecinom igrali oicno najmanje sa tom igrom se trebalo barem u polufinale govorim sa igrom iz kvalifikacija uglavnom dobra lekcija za igrace da se igra sa zarom uvijek ne samo neke tekme
JuventinoBK
Hahahah kretenu retardirani!!! Nula od igre, a imao si najbolji vezni red u historiji turske! Fuj, idiote jedan! Dzaba sve sto si uradio u proslosti, sad si sve usro! Nosi se
Manager
JuventinoBK
Evo degena @Manager sa njegovim popularnim pitanjima i upitnicima.
Sad sam i ja doso na red.
Kako da kazem drugacije?
Jel idiote?
? ? ?
Manager
Gospodine @JuventinoBK samo sam želio da vas priupitam na osnovu čega tvrdite da je trenutni vezni red Turske nogometne reprezentacije ,najjači u historiji Turske nogometne reprzentacije ? Koje igrače bi istaknuli iz tog veznog reda ?
Manager
Znam da im 3 stopera skupa vrijede 100M €, da su napadač Burak Yilmaz i desni bek Zeki Celik te SS Yusuf Yazici prvaci francuske sa Lille-om, ali koliko ja vidim u veznom redu im se ističe samo Hakan Calhanoglu (MV 35M € po TM), dok drugi najskuplji veznjak Turske ima vrijednost na TM 12M € Orkun Kökcü iz Feyenoord-a, tako da mi nije bilo jasno zašto vi gospodine istaknuli baš vezni red Turske kao najbolji dio ekipe .. Izvinite molim vas ako sam vas doveo u neprijatnu situaciju.
JuventinoBK
Mani se tog ss, to ti je iz sokera, to je izumrla pozicija. Inace počuspic. Kad je metno 3 komada lilu bio je na krilu. Njega, hakana i kahvecija smtram veznjacima.
JuventinoBK
Fino si ovo sve napisao. Pokazao si znanje, od sad te postujem, samo nemoj molim te da mi cupas zivce i uvujek da postavljas ta pitanja retardirana ljudima. Mislio sam da i meni si isto tako, u smislu ne razumijes znacenje vezni red, jer skoro uvijek postavljas pitanja za banalne stvari. Sutio sam nisam htio da se kacim s tbm, al kad si i meni napiso eksplodiro sam
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.