Senzacija i prvi poraz Redsa u sezoni: Watford deklasirao Liverpool!
Foto - EPA

Najlošija utakmica sezone tima s Anfielda

Senzacija i prvi poraz Redsa u sezoni: Watford deklasirao Liverpool!

M. Šljivak

Liverpool je danas doživio prvi poraz u sezoni. Redsi su u 28. kolu Premier lige deklasirani od Watforda i poraženi su rezultatom 3:0.

Od samog početka meča bilo je vidljivo kako u redovima Liverpoola nešto ne štima. Igrali su očajno u prvom poluvremenu, imali su samo jedan šut prema golu, a ni Watford svoje šanse nije iskoristio i na odmor se otišlo bez golova, 0:0.

Međutim, u nastavku prava katastrofa tima s Anfielda. Ismaila Sarr ih je načeo u 54. minuti golom za 1:0, da bi isti igrač šest minuta kasnije povećao prednost nakon prekrasne akcije za 2:0.

Liverpool je u 66. minuti pogodio stativu preko Lallane, da bi tačku na ovaj meč u 72. minuti stavio Troy Deeney pogotkom za nevjerovatnih 3:0.

Do kraja meča rezultat se nije mijenjao i Redsi su doživjeli prvi poraz u Premier ligi nakon 14 mjeseci.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Premier liga, 28. kolo:

Watford - Liverpool 3:0

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SakeArsenal
NEMA 49 UNDEFEATED!!!!
16 3
maska1
Wenger časti cijelu ekipu Watforda kvota: 1.02
13 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi