Senzacionalan povratak Eduarda u Hrvatsku?
Foto: EPA

Želi završiti karijeru u ovoj zemlji

Senzacionalan povratak Eduarda u Hrvatsku?

M. Šljivak

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Eduardo Da Silva (34) mogao bi se vratiti u Hrvatsku.

Kako navode mediji u ovoj zemlji, aktuelni prvak Rijeka spremila je senzacionalan transfer i ponudila je ugovor iskusnom napadaču koji je prve korake napravio u zagrebačkom Dinamu.

"Želim biti bliže Zagrebu i Hrvatskoj. Gotovo je sa putovanjima i mijenjanjem ekipa. Razgovarao sam o eventualnom dolasku u Rijeku", poručio je Edudardo, te je dodao:

"Uvjeren sam da mogu igrati još dvije-tri godine. Nisam zaboravio davati golove. Ako ponuda bude iz Rijeke? Zašdo da ne?", poručio je rođeni Brazilac.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Eduardio je još kao dječak stigao u Dinamo. Tu je napravio prve profesionalne korake koji su ga kasnije odvelo u Arsenal. Igrao je još za Shakhtar i Flamengo, a proteklu sezonu je proveo u Atletico Paranaenseu.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi