Šerbečić: Možemo očekivati bolje Sarajevo u drugom dijelu sezone

Defanzivac Bordo tima

Šerbečić: Možemo očekivati bolje Sarajevo u drugom dijelu sezone

Besim Šerbečić je jedan od fudbalera FK Sarajevo koji su vrlo sretni što su došli u Ljubuški danas kako bi mogli u lijepim vremenskim uslovima odraditi prvi dio priprema pred nastavak sezone. 

Šerbečić u razgovoru za SportSport.ba kaže sljedeće:

"Kao što vidite uslovi su ovdje vrhunski, posebno u odnosu na Sarajevo gdje su teški uslovi. Ovdje nam je super vrijeme, nadam se da ćemo to iskoristiti na pravi način".

Kakvi su dalji planovi?

"Ovdje ostajemo do 21. Nakon toga se vraćamo u Sarajevo pa putujemo u Antaliju".

Šta očekuje od pripremnog dijela?

"Prvo moramo da se dobro spremimo. Mislim da moramo fokus svesti na fizičku spremu. Nadam se da ćemo se kasnije dobro uigrati. Mislim da možemo očekivati bolje Sarajevo u drugom dijelu sezone":

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stigao je i novi šef Vinko Marinović...

"Sa novim šefom sam i ranije imao priliku da radim. Dobar je stručnjak i dosta će nam pomoći", kaže Šerbečić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

papagaj
Šta ima bolje, pazi ide Štilaaaa
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi