Šerbečić za pobjedu Radnika u Gabeli

Premijer liga, 16. kolo

Šerbečić za pobjedu Radnika u Gabeli

M. Šljivak

GOŠK je u 16. kolu Premijer lige BiH u Gabeli dočekao bijeljinski Radnik, a na kraju su gosti slavili pobjedu rezultatom 0:1.

Prvo poluvrijeme meča u Gabeli nije donijelo mnogo. Ereiz je u trećoj minuti prijetio golu Radnika, neprecizno, da bi na drugoj strani pokušaj imao Đurić.

Ipak, u 25. minuti postignut je gol. Nakon kornera u kaznenom prostoru GOŠK-a najbolje se snalazi Besim Šerbečić i pogađa za prednost od 0:1.
Do kraja prvog poluvremena nešto aktivnija igra domaćih. Ipak, do gola nisu mogli i na odmor se otišlo vodstvom gostiju od 0:1.

Domaći su i u nastavak krenuli ofanzivnije. Takva igra je ostavljala gostima mnogo šansi za kontru, a u 62. minuti propuštaju šansu da riješe ovaj meč. Okić se našao sam pred Kozićem, ali golman domaćeg tima brani njegov udarac.

Sa druge strane tim Slavena Muse igrao je očajno. Nisu uspijevali da naprave apsolutno ništa pred golom Radnika koji je lagano čuvao prednost.

Do kraja ju je i sačuvao. Ostalo je 0:1 i sva tri boda odlaze u Bijeljinu.

Premijer liga, 16. kolo:

GOŠK - Radnik 0:1 (Šerbečić 25')

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

GOŠK: Kozić, Čolić, Radeljić, Ereiz, Odak, Raguž, Ramić, Deak, Vego, Kobiljar, Sušić.

RADNIK: Lučić, Radović, Arnautović, Beširević, Vasić, Janković, Glišić, Hodžurda, Đurić, Okić, Šerbečić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi