15

Komentari (15)

Sani81Starmo
Krkane skutore
Sani81Starmo
Krlane hurdo skutorska to je ono hukanje dok si bio mali iza cacine ti kolibe dok su ti mamu p.r.cili cijeli RA I HZ Retardu provociravajuci atu jedan na cunu si mi se popeo svojim retardnim komentarima. Picko ustaska take poput tebe samo treba popisati
Nema apsolutno nikakve sanse Sarajevo u revansu, jer Sarajevo da postigne 3 gola a da ne primi nijedan da bi prosao dalje, sto znaci sve je gotovo, sve je Zavrsio Seltic jos u Sarajevu.
Alen23
Hahahahahha dotukao ih gol ovo ima samo u nasim sportovima mentalitet bosanaca hahahaa
GospodinIzSarajeva
Nije to samo kod nas,to je svuda,vjeruj mi da padnes,imam jarana koji je psiholog i radi sa igracima i zajebano je to ..
zokora
Najveci promasaj od fudbalera! Moze igrat samo u BiH, sto se i potvrdilo
Dobojlija
Bilo je ibice jos vecih promasaja od fudbalera ,pa zato nigdje veze
TuemueBakayoko
krkan the sucking master hahahaha
Dobojlija
E krkane ti si svojih roditelja najveci promasaj,bolje I Doboj nego tamo nesto istocno,sta ti znas sta ja radim ,sta su moji roditelji ,hajde vise idi kod praljka I zbaci u jedan u dupe ,uskoro ce tamo I karadjic I nladic I onaj debeli krmak seselj
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.