Čelik poražen na Koševu

Šerbo: Nemamo širok roster, ali nastavit ćemo igrati dopadljivo

Fudbaleri Čelika odigrali su dopadljivu utakmicu na Koševu ali su poraženi 1:3.

"Sarajevo je najbolja ekipa u BiH i sa isto igrača protiv svakoga, a kamoli sa igračem više. Mislim da je bilo dobro s naše strane do tog crvenog kartona. Kasnije smo pokusali sačuvati 1:1, ali smo primili golove kakve ne bi smjeli", kazao je pomoćni trener Čelika Bakir Šerbo.

Čelik ne igra loše. Štaviše, ali kao da je potebna još veća doza ozbiljnosti da bi bili konkurentniji.

"Znamo šta nam treba. Veći roster igrača. Mi imamo 11 igrača kvalitetnih i čim neko ispadne iz tima imamo problem. Jako teško posebno igramo bez Nermina Jamaka, vidjeli ste prošlo kolo bez njega šta je bilo. Treba nam više čvrstoće to je prioritet", dodao je Šerbo.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi