Šerbo: Nismo zadovoljni, u Gabelu idemo po tri boda

Starčević na drugoj strani zadovoljan

Šerbo: Nismo zadovoljni, u Gabelu idemo po tri boda

S. Mlaćo

Čelik i Tuzla City su podijelili bodove večeras u Zenici. Crnkić je doveo goste u vodstvo, ali je sa 11 metara konačnih 1:1 postavio Dedić. Gosti su imali više šansi u prvom poluvremenu, ali je Čelik bio opasniji u drugom dijelu.

Treneri oba tima imali su šta reći nakon ovog meča.

"Nismo zadovoljni. Očekivali smo tri boda, bili smo bliži bodovima. Postigli smo pogodak s penala, imali smo par poluprilika, ali lopta nije htjela u gol. Mi u Gabeli moramo igrati na pobjedu. Dole idemo na pobjedu", kazao je trener u stručno štabu NK Čelik Bakir Šerbo.

Svoj komentar dao je Slobodan Starčević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mogu da budem prezadovoljan prvim poluvremenu. Trebali smo riješiti tada utakmicu. Želja i volja Čelika je pokazala da se kod 1:0 ne smije opustiti. Mislim da je ovo bila jedna poslastica. Raduje da smo odigrali ovako kvalitetnu utakmicu", istakao je Starčević, koji je dodao da njegov tim do početka zimske pauze želi doći do sredine tabele.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi