Šerbo sasvim iskren: Da je bilo 10:0, ne bi bilo nezasluženo

Pomoćni trener Čelika nakon blamaže

Šerbo sasvim iskren: Da je bilo 10:0, ne bi bilo nezasluženo

Pomoćni trener Čelika Bakir Šerbo nije imao razloga za zadovoljstvo nakon večerašnjeg uvjerljivog poraza na Pecari od Širokog Brijega (6:0). 

Šerbo je čestitao rivalu kazavši da ne bi bila nezaslužena i eventualna pobjeda od 10:0.

"Čestitke Širokom na i više nego zasluženoj pobjedi. Sve ono što fudbal čini lijepim i modernim danas je Široki demonstrirao, a mi smo im pomogli. Svaki duel smo izgubili. Ekipa Širokog se pokazala kao tim sa glavom i repom. Znalo se tačno šta ko radi, a naša ekipa je podbacila u svim segmentima, poraz je stigao možda u pravo vrijeme", rekao je Šerbo i dodao:

"Odigrali smo i u Krupi jednu solidnu utakmicu, pa protiv Želje odličnu, a danas kao da je izašla amaterska ekipa na teren. Da je bilo 10:0 ne bi bilo nezasluženo", zaključio je on.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi