Šerbo: Idealna prilika da se mladim igračima pruži prilika

Željezničar gostuje u Mostaru

Šerbo: Idealna prilika da se mladim igračima pruži prilika

Adnan Beganović

U okviru 32. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Mostaru se sastaju Zrinjski i Željezničar.

Ovaj meč od velike je važnosti za domaće koji se bore za izlazak na evropsku scenu, dok za goste nema neki rezultatski značaj.

Svjesni su toga u Željezničaru, pa će priliku vjerovatno dobiti i neki igrači koji do sada nisu mnogo igrali.

"Ponovo utakmica bez rezultatskog značaja što se tiče naše ekipe. Idealna prilika da pružimo šansu još nekim mladim igračima da vidimo u kakavom su stanju i da li se na njih može računati u narednom periodu", rekao je član stručnosg štaba sarajevskog Željezničara Bakir Šerbo.

"Treniramo, potrudit ćemo se da pokušamo napraviti što povoljnii rezultat za naš klub", dodao je Šerbo.

Plavi s Grbavice su jedina ekipa u prvenstvu koja ne zna za pobjedu u drugom dijelu, a posljednji trijumf Željezničar je ostvario upravo u Mostaru u duelu sa Zrinjskim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Slavili su tada Plavi rezultatom 2:1, a nakon tog trijumfa uvezali su 14 prvenstvenih mečeva u kojima nisu uspjeli osvojiti tri boda.

Zrinjski je trenutno četvrtoplasirana ekipa prvenstva i još uvijek nisu osigurali nastup u Evropi tako da ih u meču za Željezničarem interesuje samo pobjeda.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arapinjo
Pa oni vise vole zrinjski nego velez smecari sarajevski
7 2
Mujci
Kupi i ti Šerbo polako prnje i magla
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi