23

Komentari (23)

Sarbit2019
Najduži nizovi bez pobjede od kada se igra PL BiH 1.Gradina Srebrenik 27 2. Velež 24 3. Bosna Visoko 24 4. Vitez 21 5.Leotar 18 6. Kozara 16 7.Zvijezda 09 16 8.Žepce 15 9.Rudar Prijedor 15 10.Željkan 15 MOZE LI željkan sutra da se probije na šesto mjesto ??
mosaljozemosaplavo
mogu li horde zla otjerati sabrinu ili je pak vijentamac bitniji od navijaca? moze li sarajevo napraviti stadion za uefa standarde ili ce se jos uvijek hvaliti "kampovima" u butmiru i iznajmljenim stadionom? moze li sarajevo imati stabilnu finansijsku situaciju i isplatiti 5 plata igracima iako su privatizovan klub? prvo pometi pred svoju avliju pa nesto komentarisi druge, udarajte se nogom u guzicu sto igrate konferencijsku ligu.
Sarbit2019
Može li željkan do titule koju ceka vec 10 godina ? Mogu li Manijaci istjerati Amawa iz kluba ili je Brko veci od željkana.Može li željkan napokon prevariti SD Željkan pa da i oni imaju stadion 1/1 u ZK ? Dali ce se željkan hvaliti sa pomocnim terenom ili ga je Brko vec prodao ? Moze li željkan isplatiti 10 plata koje duguje ? Moze li željkan igrati Evropu ove godine ? Zna li se u željkanu ko odlazi ,a ko dolazi za sezonu 21/22 Puno pitanja ,a nigdje odgovora ? Na kraju gdje su kavlovi i kada dolazi online presjednik ?
mosaljozemosaplavo
Razlika izmedju Sabrine i Amara je ta sto je Amar nama donio titula i titula a vama Sabrina zadovoljava Vijetnamca dok je u Sarajevu i radi toga ima mjesto u klubu i ne moze je niko otjerati jer ce uvijek imati 51% glasova da ostane od strane vaseg investitora i to investitor je upitno reci s obzirom da vam frajer nije uplatio 5 plata igracima. Meni kao navijacu Zeljeznicara a i svim navijacima je svejedno da li je stadion na SD ili FK sve je to Zeljo a po ugovoru iz 2019 FK Zeljeznicar je vlasnik svog stadiona a SD Zeljeznicar je dobio prostor iza istoka: Sporazum između ostalog definiše da FK Željezničar neće sporiti dalje korištenje i legalizaciju objekta Plavi zamak, a Sportsko društvo Željezničar neće sporiti postupke dalje izgradnje Stadiona Grbavica. Pored navedenog, nakon konačne realizacije sporazuma, pripadajuće zemljiše ispod objekta “Plavi zamak” (do granice sa susjednim zemljištem FK Željezničar iza istočne tribine, a koje je i predmet tužbe SD Željezničar), će biti predato u vlasništvo Sportskog društva Željezničar, dok će sjeverna tribina (trenutno upisana kao vlasništvo SD Željezničar, a što je predmet žalbe FK Željezničar), biti vraćena u vlasništvo Kluba. I vi ce te igrati konferencijsku ligu, necete ni europsku a ni ligu sampiona i igrat ce te sa nizerazrednim klubovima koje ce vas nabusiti svakako a pare koje zaradite ce ici investitoru kao sto su otisle od prodaje rahmana i tatara. Eto da ti olaksam to tvoje plitkoumno razmisljanje "divu"
Sarbit2019
Znaci ipak nema stadiona sve si fino napisao.Amaw donio Amaw odnio.
mido1921
Ti mlađi će ti biti Vrhovac, Blažević i Miličević povedi ih sa sobom u Čelik a pusti naše juniore da igraju.
Ars1946
Što reći o pokvarenjacima koji igraju na nož protiv Veleža i Sarajeva, a puste Borac da se oropeta Krmetnjakom.sada najavljuju da igraju bez ikakvog motiva protiv Zrinjskog...smećari...
Ars1946
#prošeta Krmetnjakom..
BlueBoys
Kme kme...ne seri futo. Eto vi se sklanjate kad igrate s nama. Kad je trebalo nama ni vi se niste bas sageli. Zapeli ste da valja. Ne znam jesi li njanja ili mostarac koji viri iz njihove guzice smecaru. Nije ni bitno isti ste. Dakle mani se suplje i nake moralne vertikale. Sibe ba. . Bhahaha
user1620389791
Pa jači su nam juniori od prvog tima...nema se ko šta ljutiti...izlazi najbolji tim.
Arapinjo
Pa oni vise vole zrinjski nego velez smecari sarajevski
tbra
BlueBoys
E nakenjam ti se u usta skrbava. Mi smo razbili pub ultrasa a ne njanje kojima virite iz guzice. Ni vi se niste nama na*gzili kad ste nas uzeli 0:2 dakle jedi ****a futo mostarska
celikze
ovaj ublehas Celik srozao sada i Zelju....lik veze sa vezom nema sto se tice trenerskog posla...nisam mislio oko vodzenja kluba
mosaljozemosaplavo
ma ubleha teska, trebati ce Zelji dvije sezone da se izvuce iz minusa radi ove uprave, skupstine, nadzornog.. vjerovatno sljedece godine se borimo za opstanak.
Mujci
Kupi i ti Šerbo polako prnje i magla
Nije.bitno
Dajte zadnje kolo probajte mladje, zasto sada kada se 3 tima bore za izlazak u evropu. A i imate li prijateljske za to.
velez mo
Nije probao protiv nas sa juniorima,sad ko lafo protiv Zrinskog ce probati,a trebace vam Manijaci kad tad,pamti pa vrati
mosaljozemosaplavo
@velez mo pa vi ste prvi zapinjali protiv nas kad je nama trebalo, sad se satro nesto bunite
Nije.bitno
Upravo radi veleza i govorim. Sto sa nama nije juniore furo. Jos mu sezona regularno ide, neka igra sa najacim sastavom. Ovo dodje kao prodaja utakmnice.
mido1921
Kao prvo nakon onog u Hradnici ti očekuješ da neko igra za vas!? Kao drugo obrati se guznim haverima iz lavora da igraju u vas. Kao treće bunite se što Borac namješta a godilo bi da vam neko pusti bodove, malo licemjerno. Prvenstvo je svakako neregularno .
BlueBoys
Ma more mars vise fute mostarske. Trebalo je i nama nedavno pa nas dobiste 0:2. Od tada ne izlazite iz pitarski guzova sto je mucno gledat. Dakle sibe ba pusti se suplje price smecarske. Imate mahanje.
Nije.bitno
Nije stvar igrat za nekog ili protiv nekog, dok traje prvenstvo igras sa najacim sastavom u tom trenutku.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti